Είχε κρυφό ερωτικό δεσμό με την γυναίκα του και τον εκτέλεσε εν ψυχρώ!
Έγκλημα πάθους και άγρια δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία. Ο 44 χρονος εραστής σκότωσε τον Πρόεδρο της κοινότητας Λιθοβουνίου, Κώστα Αλεξανδρή, με καραμπίνα μέσα στο αυτοκίνητό του! Του έστησε καρτέρι και μόλις είδε τον 50χρονο να περνάει, τον γάζωσε με το κυνηγετικό του όπλο. Ο δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από τις Αρχές.
Άγρια δολοφονία σημειώθηκε στην περιοχή της Μακρυνείας, σήμερα Σάββατο 17 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν προσωπικές διαφορές και αφορμή για την δολοφονία φαίνεται να στάθηκε η σχέση τους με μια γυναίκα.
Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στη θέση Αρβανίτης Μακρυνείας, πλησίον του Λιθοβουνίου, όπου ο δράστης φέρεται να περίμενε το θύμα, που διήλθε με το όχημά του, πυροβολώντας αρκετές φορές εναντίον του.
Στο σημείο που εγκλήματος έσπευσε Πυροσβεστική και δύναμη της Αστυνομίας. Ο δράστης, ηλικίας 44 ετών, συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από τις Αρχές.
Συγκεκριμένα ο θύτης φέρεται να είναι ο εραστής της γυναίκας του 50χρονου θύματος.
Η είδηση της ημέρας
Σύμφωνα με πληροφορίες, θύμα και θύτης διατηρούσαν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, αλλά είχαν διαφορές το τελευταίο διάστημα, γεγονός που φαίνεται να οδήγησε στο τραγικό περιστατικό.
https://www.i-diakopes.gr/eidiseis-live/matheftike-oli-i-alitheia-gia-ton-44chrono-pou-skotose-stin-aitoloakarnania-ton-proedro-tis-koinotitas-aftos-einai-o-logos-pou-to-ekane/?fbclid=IwY2xjawPYcORleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFRMXBFcmI3eFd0TVRsUFN0c3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHv0Fi9mjrp6jfWn0nSmJg4RcqAH4ckrDLtegahKnOBpN0H9ZqMPECQH774qM_aem_FNAkyNJxzUMxMum2ZQx82A