-
Αρχική > Τοπικά νέα > Βραβεύτηκε στη ΔΕΘ, το Δίκτυο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Καστοριάς για την προσφορά του (φωτογραφίες )

Βραβεύτηκε στη ΔΕΘ, το Δίκτυο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Καστοριάς για την προσφορά του (φωτογραφίες )

Μια βραδιά αφιερωμένη στη γυναικεία επιχειρηματικότητα και τη συλλογική δύναμη.

Στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» στη ΔΕΘ, το Δίκτυο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Καστοριάς βραβεύτηκε για την προσφορά του, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Γυναικεία επιχειρηματικότητα: Η γυναίκα στο επιχειρείν και στο μάνατζμεντ» που διοργάνωσε η Technopolis Θεσσαλονίκης.

Ήταν τιμή μου να παραλάβω αυτή τη διάκριση εκ μέρους όλων των γυναικών του Δικτύου μας.
Δεν είναι προσωπικό το βραβείο. Είναι η φωνή κάθε γυναίκας που τολμά, δημιουργεί, συνεργάζεται και επιμένει.
Ευχαριστώ τον Προεδρο Τάσος Τζήκας και το Διοικητικό Συμβούλιο του Τεχνολογικού Πάρκου Technopolis Θεσσαλονίκης για τη φιλοξενία και την ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε τόσες δυναμικές παρουσίες. Θερμές ευχαριστίες επίσης και στον Michalis Chavouzis
👉 H βράβευση στο σύνδεσμο:https://www.youtube.com/watch?v=cmVrljQ-Hv0
Top
Enable Notifications OK No thanks