-
Αρχική > Ελλάδα > Άγρια συμπλοκή σε πανηγύρι στο Μεσολόγγι – Την ώρα που η Γωγώ Τσαμπά ερμήνευε τα “Καγκέλια” σταμάτησε και τους φώναζε να σταματήσουν τον καβγά. 

Άγρια συμπλοκή σε πανηγύρι στο Μεσολόγγι – Την ώρα που η Γωγώ Τσαμπά ερμήνευε τα “Καγκέλια” σταμάτησε και τους φώναζε να σταματήσουν τον καβγά. 

Συγκεκριμένα το γεγονός συνέβη στο χωριό Σιταράλωνα Αιτωλοακαρνανίας μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπου τραγουδούσε η Γωγώ Τσαμπά.

Την ώρα του πανηγυριού άνδρες για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής πιάστηκαν στα χέρια και άρχισαν κάποια στιγμή να πετούν τραπέζια και μπουκάλια ο ένας στον άλλον.

Γροθιές, σπρωξίματα, καρέκλες «έφευγαν» προς πάσα κατεύθυνση, στην συμπλοκή που ξεκίνησε για άγνωστη αιτία.

panigiri-gogo-tsampa.jpg

Την ώρα εκείνη η Γωγώ Τσαμπά τραγουδούσε την επιτυχία της, Τα Καγέλια και όταν αντιλήφθηκε το γεγονός, σταμάτησε να τραγουδά και άρχισε να φωνάζει και να ζητά επανειλημμένα από τους εμπλεκόμενους να σταματήσουν. Μάλιστα, η τραγουδίστρια φώναζε «αν δεν σταματήσετε, θα φύγω…»!

tsampa-kentriki.jpg

Πηγή: gossip-tv.gr


Επισκεφτείτε την σελίδα μας Bampy News

στο facebook και στο Instagram

Δείτε περισσότερα σχετικά άρθρα εδώ

Top
Enable Notifications OK No thanks