-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Στη ΜΕΘ με εγκεφαλική αιμορραγία ανήλικη απο τα Γρεβενά  μετά από ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι

Στη ΜΕΘ με εγκεφαλική αιμορραγία ανήλικη απο τα Γρεβενά  μετά από ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι

Στη ΜΕΘ με εγκεφαλική αιμορραγία ανήλικη μετά από ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι

Παραμένει διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Σε κρίσιμη κατάσταση με εγκεφαλική αιμορραγία νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης 17χρονη, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στα Γρεβενά σε ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι.

Η 17χρονη που βρισκόταν για διακοπές, στο χωριό Μεγάλο Σειρήνι μετά το σοβαρό ατύχημά της μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Γρεβενών και στη συνέχεια διακομίστηκε εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη με σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, στο πατίνι επέβαινε και δεύτερο ανήλικο άτομο, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του ή τις συνθήκες του ατυχήματος.

Πηγή: dnews.gr

Top
Enable Notifications OK No thanks