
Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ερευνά επιπλέον τις αναρρωτικές άδειες που λάμβανε συχνά, με πληροφορίες να αναφέρουν πως τις αξιοποιούσε για πολυήμερα ταξίδια στο Ντουμπάι
Σάλος έχει ξεσπάσει στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. με πρωταγωνίστρια μια εντυπωσιακή αστυφύλακα, η οποία φαίνεται να έχει «ακολουθήσει» το lifestyle γνωστών influencers, υιοθετώντας τη λάμψη των social media, τα εξωτικά ταξίδια και τις γενναιόδωρες προσφορές πλούσιων ανδρών.
Παρά το γεγονός ότι έχει τοποθετηθεί σε κομβική θέση στη Διεύθυνση Τροχαίας εντός Αττικής, η συγκεκριμένη αστυνομικός φροντίζει να «λάμπει» και εκτός υπηρεσίας, χρησιμοποιώντας κάθε ευκαιρία για να προβάλλει μέσω Instagram τις σωματικές της αναλογίες, τις αισθητικές παρεμβάσεις και το glam life που ζει πίσω από τη στολή.
Η πολυτελής δεύτερη ζωή της, που φέρεται να ξεκίνησε από τη Μύκονο, περιλαμβάνει επαφές με επιχειρηματίες, αθλητές και γνωστά ονόματα της showbiz. Καθοδηγητής της σε αυτή τη διαδρομή φαίνεται πως ήταν πρόσωπο της εγχώριας κοσμικής σκηνής, με προβεβλημένη παρουσία στα media.
Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ερευνά επιπλέον τις αναρρωτικές άδειες που λάμβανε συχνά, με πληροφορίες να αναφέρουν πως τις αξιοποιούσε για πολυήμερα ταξίδια στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Αν και εντός της υπηρεσίας της είναι κοινό μυστικό όσα λέγονται για εκείνη, η ίδια φέρεται να επικαλείται «ισχυρές πλάτες» για να εξασφαλίζει την ατιμωρησία της.
https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1644741/apo-ti-mykono-sto-doumpai-i-enstoli-barbie-to-roz-vinteo-pou-tin-kaiei-kai-ta-parties