
Η συνταγή είναι του κυρίου Γιώργου Ζώλη. Υλικά συνταγής
Ψωμί ζυμωτό
1 κιλό αλεύρι για ψωμί (κίτρινο σταρένιο)
700γρ χλιαρό νερό (2 κούπες και ¾ της κούπας)
20γρ αλάτι (1κ.σ γεμάτη)
2 φακελάκια ξερή μαγιά (14γρ)
Λίγο αλεύρι για το πάγκο
Ψήσιμο 15 λεπτά στους 220 βαθμούς αντιστάσεις πάνω κάτω και χαμηλώνουμε 180 για άλλα 40-45 λεπτά
****************************************************
Η συνταγή είναι ίδια απλώς εγώ αντί για μια φρατζόλα
έχω κάνει δύο διδυμάκια με την ίδια ζύμη.!!!