-
Αρχική > πρωτοσέλιδα > Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Καλλίνικος : Η Βυζαντινή Καστοριά είναι ο καλύτερος τόπος για να γιορτάσουμε το Πάσχα  (ΒΊΝΤΕΟ )

Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Καλλίνικος : Η Βυζαντινή Καστοριά είναι ο καλύτερος τόπος για να γιορτάσουμε το Πάσχα  (ΒΊΝΤΕΟ )

Πλούσιες θρησκευτικές εκδηλώσεις στην βυζαντινή αρχόντισσα

Για μια σειρά θρησκευτικών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στην περιοχη μας αναφέρθηκε στο kastoria 365 ο Μητροπολίτης Καστοριάς κ Καλλίνικος

Ο ποιμενάρχης μας τόνισε οτι οτι η  Καστοριά είναι ο καλύτερος τόπος για να γιορτάσουμε  το Πάσχα κάνοντας μάλιστα ανοιχτό κάλεσμα στους επισκέπτες να έρθουν στην Καστορια

Αξιζει να αναφερθεί οτι οι επισκέπτες που θα ταξιδέψουν το Πάσχα  στην περιοχή μας θα απολαύσουν  ενα   πλούσιο και πρωτόγνωρο Θρησκευτικό ταξίδι στις εκκλησίες  της  Βυζαντινής Καστοριάς.

θα γνωρίσουν απο κοντά  τις Μοναδικές αρχιτεκτονικής και διακοσμημένες με υψηλής τέχνης τοιχογραφίες που  μεταμορφώνουν την περιοχή της Καστοριάς σε ένα ζωντανό μουσείο βυζαντινού πολιτισμού, καθιστώντας την έναν από τους πιο αγαπητούς θρησκευτικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Top
Enable Notifications OK No thanks