
«Μία αρκετά σημαντική πληροφορία» που δέχτηκε χθες το βράδυ η «Γραμμής Ζωής» δίνει νέα τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης του Βασίλη Καλογήρου, στη Λάρισα, και γεννά την ελπίδα ότι ο 39χρονος είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του.
Στο θέμα αναφέρθηκε ο πρόεδρος της «Γραμμής Ζωής», Γεράσιμος Κουρούκλης, ο οποίος επισήμανε ότι οι εθελοντές της «Γραμμής» ερευνούν πλέον τα μοναστήρια.
«Εγώ ήμουν ο πιο ένθερμος υποστηρικτής της οικειοθελούς εξαφάνισης μέχρι και χθες το βράδυ, αρχίζω πλέον και δεν είμαι. Η πληροφορία που δεχτήκαμε χθες το βράδυ μου έδωσε πάλι μια ελπίδα, την ερευνούμε και θα δούμε, μακάρι όλα να είναι καλά», κατέληξε ο κ. Κουρούκλης.
Με ειδικό ρομποτικό σύστημα αναζητούν τον 39χρονο στον Πηνειό
H «EMILY» το ρομποτικό σύστημα που διαθέτει ειδικό σόναρ, συνδράμει από σήμερα (7/01) στις έρευνες για τον 39χρονο Βασίλη Καλογήρου που αγνοείται από τις 30 Δεκεμβρίου, με την αναζήτηση να συνεχίζεται στον Πηνειό.
ενικος