-
Αρχική > 15 Χριστουγεννιάτικες Εικόνες > Συνάντηση  στο Υπουργείου Εσωτερικών  Μαρίας Αντωνίου και Γιάννη Κορεντσίδη (φωτογραφίες ) 

Συνάντηση  στο Υπουργείου Εσωτερικών  Μαρίας Αντωνίου και Γιάννη Κορεντσίδη (φωτογραφίες ) 

Συνάντηση εργασίας με το Γενικό Γραμματέα Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης του Υπουργείου Εσωτερικών Σάββα Χιονίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες,

παρουσία του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη, όπου συζητήσαμε όλα τα καίρια ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους και αφορούν στο Δήμο Καστοριάς.
👉 Με γνώμονα το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα εξακολουθήσω να εργάζομαι -από κοινού με τους εκπροσώπους της- για την ανάδειξη και προώθηση όλων των κρίσιμων θεμάτων που είναι άμεσα συνυφασμένα με το ρόλο της στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μου και, κατ’ επέκταση, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους σε αυτή την ακριτική γωνιά της πατρίδας μας, την Καστοριά.
Συνάντηση εργασίας με το Γενικό Γραμματέα Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης του Υπουργείου Εσωτερικών Σάββα Χιονίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες, παρουσία του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη, όπου συζητήσαμε όλα τα καίρια ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους και αφορούν στο Δήμο Καστοριάς.
Top
Enable Notifications OK No thanks